HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Toegankelijkheid

Bedrijfsdiensten Nederland zet zich in om onze websites voor iedereen even toegankelijk te maken, ongeacht de lichamelijke vermogens of leeftijd. Wij werken nauw samen met het Royal National Institute for the Blind (RNIB) in het Verenigd Koninkrijk om zeker te stellen dat onze websites voldoen aan de Double-A norm, versie 1.0 van de Web Content Accessibility Guidelines (Toegankelijkheidsrichtlijnen webinhoud).

Het RNIB test regelmatig onze websites om na te gaan of deze compatibel zijn met op aanpassingsgerichte technologieën zoals schermlezers, schermvergroting, steminput en tekstbrowsers.

Onze website bevat documenten in verschillende formaten en animatie-elementen zoals video's en Flash.

Downloads

We gebruiken PDF-bestanden om de vormgeving en het gevoel van de originele documenten te behouden. Om PDF-bestanden te openen en te bekijken, moet u de laatste versie van Adobe Acrobat Reader downloaden (gratis). Het Royal National Institute for the Blind publiceert eveneens informatie over toegang tot PDF bestanden met schermlezers voor gebruikers. Voor verdere informatie over de toegankelijkheid van Adobe producten verwijzen wij naar Access Adobe.

Om ZIP-bestanden te openen en in te zien, kunt u de nieuwste versie van Microsoft downloaden. Deze extractiesoftware maakt het mogelijk om ZIP-bestanden uit te pakken zodat u de inhoud kunt bekijken.

Geluidsproblemen

Wanneer u de video ziet, maar niets hoort, moet u controleren of de luidsprekers ingeschakeld zijn. Controleer eventueel ook de volume-instellingen van Windows Media Player of uw geluidskaartinstellingen. Als u wel geluid ontvangt, maar de kwaliteit van het geluid slecht is, moet u het volume van de luidsprekers en de volume-instellingen in Windows Media Player aanpassen.

Flash

Om Flash content te bekijken heeft u een Flash-player plug-in versie 8 of hoger nodig. Indien Flash niet geïnstalleerd is op uw computer, kan u gevraagd worden om de plug-in te downloaden. U kunt deze als alternatief ook downloaden van de officiële Adobe site.

Alternatieve afbeeldingen of HTML-versies zijn beschikbaar voor diegenen die de content in een non-Flash format willen bekijken.

TOP